neděle 20. července 2014

Prázdninový

Krásný letní prázdninový týden, kromě čtvrtku, to jsem byla celý den v práci, jsme trávili na naší zahrádce "za řekou" , relaxací, koupáním, grilováním a také zbylo trochu času na ruční práce. V krátkém příspěvku při nedělním vaření a sledování toulavky představím pár rozdělaných výtvorů. Fotila jsem na zahrádce ve středu.
Pletený šikmý svetřík pro synovcovu dcerku Ivušku. Pletu ho z duhové turecké akrylové příze, tu jsem koupila v naší galanterce, vypadá dobře a je i příjemná, nevrzavá. Fotila jsem upletené přednice a zadní díl, momentálně už i mám hotové rukávy.



Dalším rozdělaným projektem je háčkovaný pytlík - cestovní taštička na drobné nezbytnosti, bude se hodit na dovolenou. Základ tvoří 5 háčkovaných čtverečků z výměn Kulového blesku. Jsou od Tetuš a Vladi, a ten propletený jsem měla bez cedulky, takže musím ještě autorku vypátrat.





A zatím poslední mám vymyšlený přehoz- potah- deku? na náš rohový gauč. Chtěla bych využít docela velké zásoby ponožkovek. Chci zkombinovat 2 velikosti čtverečků, zatím jsem zkoušela jeden.


Nakonec přidám pár fotek včerejších východu slunce, foceno ze střešního okna naší ložnice.



2 komentáře:

  1. Dobrý den, máte zlaté ručičky, krásné věci vyrábíte. Mohu se zeptat, odkud máte návody na zvířátka z afrických květů? Děkuji. Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, náměty na africkou kytku hledám různě na netu, něco mám ulozené na https://cz.pinterest.com/mlynarikova/africk%C3%A1-kytka/. m

    OdpovědětVymazat